• Taktvätt i Båstad & Ängelholm
  • Taktvätt i Båstad & Ängelholm

Taktvätt | Båstad & Ängelholm

Det är inte bara takets utseende som förbättras av en taktvätt utan även hållbarheten på taket och pannorna kan förlängas och förbättras. Men att göra en taktvätt själv kan vara utmanande. Det kräver både specialutrustning, medel avsedda för ändamålet och förstås även bra säkerhetsutrustning. Anlita i stället oss på Atixe för taktvätt i Båstad & Ängelholm med omnejd.

Vi hjälper till med att tvätta taket och rensa hängrännorna för både privatpersoner och företag runt om i vårt område.

En taktvätt är en bra investering

Att vara villa- eller fastighetsägare för med sig att man bör sköta och underhålla sitt hus för att det ska hålla i många år. Tak och fasad är bland det viktigaste att hålla i gott skick för att undvika stora skador, och därmed stora kostnader.

Mossa, alger och lav som bildas på ditt tegel- eller betongtak kan i värsta fall innebära att fukt kan finnas kvar, vilket i sin tur kan leda till frostsprängning i materialet. Att byta spruckna betongpannor är betydligt dyrare än att tvätta dem.

Något som vi ofta ser, det är att mossa, gamla löv och sådant som har legat på taket har hamnat i stuprör och hängrännor. Det kan vara besvärligt att komma åt för att rensa, och ligger det kvar för länge så kan även detta medföra fuktskador på ditt hus. När vi utför en taktvätt i Båstad och Ängelholm så rensar vi även hängrännor och stuprör efteråt.

Förutom det förebyggande syftet, så är det alltid snyggt med ett fräscht och nytvättat tak!

Anlita oss för taktvätt i Båstad & Ängelholm med omnejd

Vi rekommenderar att man regelbundet utför en taktvätt på sitt hus. Lämpligt intervall beror bland annat på förutsättningarna för ditt hus, hur gammalt taket är och hur omgivning och vegetation är i närheten av huset. Kontakta oss gärna för rådfrågning eller om du önskar få en offert på taktvätt!

Snabbanslutning