• Företagsstädning i Båstad & Ängelholm

Företagsstäd | Båstad & Ängelholm

Behöver du hjälp med att hålla dina lokaler och kontor rena och fräscha? Då står vi på Atixe till din tjänst! Vi tycker att företagare ska göra det som de är bäst på, att sköta om sin verksamhet. Låt i stället oss få göra det som vi är bäst på, att hålla rent och snyggt. Vi utför professionellt företagsstäd i Båstad och Ängelholm med omnejd.

Atixe utför både periodisk rengöring och daglig företagsstädning. Tillsammans gör vi en egen plan för just ditt företag. I planen kan vi lägga in storstädning ett par gånger om året, eller när det behövs.

Flexibelt företagsstäd Båstad & Ängelholm med omnejd

Exempel på verksamheter som vi utför städ och rengöring av:

  • Kontor
  • Maskiner i industrier, chark & laboratorier
  • Hotell och pensionat
  • Bodar och omklädningsrum
  • Byggstädning & lagerstädning
  • Verksamhetsytor som salonger, butiker och skolor

En ren och dammfri miljö kommer att hålla personalen friskare och ger i längden färre sjukskrivningar. Det är också extra viktigt att hålla gemensamma ytor fräscha under säsonger med mycket virus i omlopp.

Kontorsstädning

Det är viktigt att det är städat och fräscht på kontoret och arbetsplatsen. Det ser trevligt ut och är motivationshöjande för personalen att komma till ett välstädat kontor.

Vi städar både mindre och större kontor och arbetsplatser. Och vi städar så ofta ni behöver. Vi har städat klart lagom tills arbetsdagen på kontoret börjar.

Industristädning

Att städa i en industrilokal skiljer sig från att städa andra lokaler. I industrilokaler kan det samlas mycket olja, fett och damm och maskinerna är känsliga för rengöringsmedel. Det kan vara höga höjder eller svårt att komma åt, så att det blir svårt att hålla rent! Anlita oss på Atixe för industristäd så löser vi problemet med renhållningen.

Städning av verksamhetslokaler

I en verksamhetslokal där många människor rör sig så behöver golvytor oftast städas varje dag. Förutom själva lokalen så kan vi städa personalutrymmen och tömma avfallstunnor. Atixe utför även städning på lager och personalutrymmen.

Vi städar både större och mindre lokaler. Vi anpassar våra tider, redskap och maskiner efter vad som är bäst lämpat för just din verksamhets behov, vare sig det är en butik, en skola eller något helt annat.

Hotellstädning

Vi kan stötta upp ditt eget städteam under en kortare eller längre period. Har det bokats på mycket så att du behöver extra städkrafter? Då har vi personal som gärna hjälper till med hotellstädningen.

Välkommen att anlita Atixe för företagsstäd i Båstad & Ängelholm

Varmt välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om vårt erbjudande med företagsstäd Båstad & Ängelholm.

Snabbanslutning