• Fasadtvätt & Altantvätt i Båstad och Ängelholm
  • Fasadtvätt & Altantvätt i Båstad och Ängelholm

Fasadtvätt & altantvätt | Båstad Ängelholm

Är trallen eller fasaden i behov av en tvätt? Då kan vi komma och göra en grundlig rengöring!
Atixe utför fasadtvätt och altantvätt i Båstad & Ängelholm med omnejd. Vi hjälper dig gärna med utvändig tvätt på alla ytor och träslag. Huset och uteplatsen kommer att få sig ett rejält lyft!

Bland våra tidigare kunder finns privatpersoner, företag och föreningar som med förtroende har överlåtit arbetet med fasadtvätt och altantvätt i Båstad & Ängelholm till oss. Vi strävar alltid efter att göra våra kunder riktigt nöjda och vinner gärna ditt förtroende också.

Lång erfarenhet av fasadtvätt & altantvätt i Båstad & Ängelholm

Med regelbunden tvätt håller man undan alger och påväxt, som i längden kan göra stor skada om det inte tvättas bort. Så en tvätt görs inte bara för att det ska se snyggare ut utan även för att förlänga livslängden på materialet. Vi hjälper dig gärna med att göra en professionell tvätt och vi gör det snabbt, effektivt och med miljövänliga tvättmedel.

Fasadtvätt

En underhållstvätt är skonsam mot fasaden. Med hjälp av rätt arbetsmetoder och skonsamma rengöringsmedel så rengör vi ytan varsamt men effektivt. När vi är klara så kommer fasaden att ha fått tillbaka mycket av sin ursprungsfärg och vackra glans.

Altantvätt

Värme, kyla och nederbörd påverkar inte bara fasader utan även uteplatser och trädäck. Det brukar visa sig genom att trallen ser grå och tråkig ut och att den blir hal att gå på när det är fuktigt ute. Då är det dags för en trallrengöring! Vi på Atixe kan utföra tvätt på trädäcket och om du önskar även på räcken, staket och utemöbler.

Behöver du en fasadtvätt eller altantvätt i Båstad – Ängelholm?

Välkommen att skicka in en offertförfrågan så tar vi reda på arbetets omfattning och grundförutsättningar för det arbete vi ska göra. Sedan får du en offert från oss med pris och beräknad tidsåtgång. Har du några frågor kring vår altantvätt & fasadtvätt runt om i Båstad & Ängelholm så är du varmt välkommen att höra av dig.

Snabbanslutning