• Fönsterputs | Båstad & Ängelholm

Fönsterputs | Båstad & Ängelholm

Att putsa fönster skinande rena är en konst! Och många drar ut på det länge eftersom det är både tidskrävande och svårt att få bra. Det blir lätt ränder, flammor eller mindre bra i hörnen. Fönsterputsarna på Atixe hjälper dig gärna genom att utföra professionell och miljövänlig fönsterputs i Båstad – Ängelholm med omnejd.

Våra engagerade fönsterputsare tar sig med glädje an dina fönster hemma eller på företaget.

Vi erbjuder abonnemang på fönsterputs!

Tänk dig att ha skinande rena fönster – varenda dag. Det kan du, med Atixe Städ & Trädgård. Boka vårt förmånliga fönsterputsabonnemang, så håller vi dina fönster rena.

Inga tillägg. Bara rena fönster!

Välj mellan:

» Fönsterputs 4 gånger per år för 625 kr per tillfälle, efter rut-avdrag

» Fönsterputs 5-9 gånger per år för 550 kr per tillfälle, efter rut-avdrag

» Fönsterputs 10-12 gånger per år för 450 kr per tillfälle, efter rut-avdrag

Vår fönsterputs har samma pris, oavsett om du har spröjs, höga fönster eller någon annan variant av specialfönster.

Fönsterputs vid enstaka tillfällen och invändig fönsterputs debiteras per timtaxa.

Erfarna fönsterputsare

Vi kan putsa fönster på höga höjder eller andra svårtillgängliga ställen. Vi putsar stora fönster och glasfasader. Och alltid med lika perfekt resultat! Du kommer bli nöjd med vår fönsterputsning och vi har sedan tidigare många nöjda kunder i vårt område.

I en fönsterputsning ingår puts på insida och utsida av fönster. I de fall som dina fönster är delbara putsar vi även inuti. Vi putsar även dina speglar och dammtorkar fönsterbrädorna.

Alltid miljövänlig fönsterputs

En fönsterputsning från Atixe är helt miljövänlig. Hemligheten ligger i att vi använder renat och avjoniserat vatten. Det är fritt från mineraler och kalk. Det rengör otroligt effektivt och när det torkar lämnar det inte ränder eller märken efter sig.

I vissa fall sitter smutsen lite hårdare på utsidan och då kan vi behöva ett litet stänk av rengöringsmedel för att fönsterputsningen ska kunna hålla toppklass. I de fallen väljer vi ett medel som ligger i vår linje med högsta miljömedvetenhet. Eftersom vi varken vill utsätta vår personal, miljön eller dig för onödiga kemikalier.

Fönsterputsning i Båstad & Ängelholm – för företag & privatpersoner

Vi putsar gärna fönster hemma hos privatpersoner och lika gärna på olika företag. Vår tjänst med miljövänlig fönsterputsning kan med fördel kompletteras med våra tjänster för hemstäd och kontorsstäd. I vår flyttstädning ingår alltid fönsterputs.

Som privatperson kan du nyttja ditt RUT-avdrag för fönsterputs.

Kontakta oss för fönsterputs i Båstad & Ängelholm med omnejd

Välkommen att kontakta oss på Atixe för att göra en bokning eller om du har några frågor kring vår tjänst för fönsterputs i Båstad & Ängelholm

Snabbanslutning