• Byggstäd, storstäd & visningsstäd | Båstad & Ängelholm

Byggstäd, storstäd & visningsstäd | Båstad & Ängelholm

Vi hjälper dig gärna när du behöver extra krafttag eller avlastning med städningen! Vårt byggstäd, storstäd och visningsstäd i Båstad & Ängelholm är tjänster som kan vara skönt att få hjälp med när varken tid eller ork finns.

Byggstäd

När det byggs, då blir det stökigt och skräpigt. Damm och spån hamnar överallt och det går inte att komma ifrån! Men lägg inte värdefull byggtid på att städa när du i stället kan anlita oss för att ta hand om städningen. Vi tar hand om allt skräp och damm. Atixe hjälper både privatpersoner och företag med byggstäd i Båstad och Ängelholm med omnejd.

Storstäd

Ibland kan det vara aktuellt med en större och mer omfattande städning. Har du haft mycket att göra med familj och jobb och hemmet har blivit lite eftersatt? Kanske du planerar för en fest och vill att vi städar antigen före, efter eller både och? Har släkten tänkt att komma för att fira jul i ditt hus?

Gör det enkelt för dig själv, spara tid och energi och låt oss ta hand om städningen! Vi utför storstäd kring Båstad och Ängelholm.

Visningsstäd

Ska du sälja huset så att det är dags för att planera en fotografering och visning av ditt hem?

Inför en försäljning så är det viktigt att få visa sitt hem från sin bästa sida. Ett riktig fräscht och välstädat intryck kan skapa intresse hos fler potentiella köpare och med det följer kanske till och med ett högre slutpris.

Skillnaden på ett storstäd och ett visningsstäd är att inför en visning så ligger det ett större fokus på detaljer som till exempel att ta bort eventuella fläckar överallt i bostaden.

Planera gärna ett visningsstäd till att utföras dagen innan visning, så att den nystädade doften fortfarande finns kvar. Kontakta oss för att boka ett eller flera visningsstäd i Båstad och Ängelholm med omnejd.

Välkommen att anlita oss för byggstäd, storstäd & visningsstäd i Båstad och Ängelholm med omnejd

Kontakta oss gärna om du har några frågor eller om du önskar en offert på byggstäd, storstäd eller visningsstäd i Båstad eller Ängelholm.

Snabbanslutning